## Headteacher Briefing Agenda



**Date:** Thursday 9 November / Monday 13<sup>th</sup> November **Time:** 13:00-16:00 **Location:** *Virtual – MS Teams* 

| Time                  | Agenda Item                           | Timings | Lead   |
|-----------------------|---------------------------------------|---------|--|
| 13:00                 | SEND Sufficiency Consultation         | 30 mins | Nick Abrahams/Marisa White,<br>Kent County Council                                 |
| 13:30                 | Threshold Project                     | 10 mins | Dr Alison Ekin, Valley Invicta<br>Academy Trust                                    |
| 13:40                 | National SEND Update                  | 50 mins | Andre Imich, <i>Department for Education</i>                                       |
| 14:30                 | Children's Services Update            | 15 mins | Christine McInnes, <i>Kent</i><br><i>County Council</i>                            |
| BREAK (14:45 – 14:55) |                                       |         |  |
| 14:55                 | Using Data Effectively                | 20 mins | Michelle Stanley, <i>Education</i><br>Lead Adviser Kent County<br>Council          |
| 15:15                 | Training Offer                        | 10 mins | Caroline Grover- <i>Community</i><br>Learning Service                              |
| 15:25                 | HR - Pay/Grading Structure Challenges | 30 mins | Louise Gavin / Ian Allwright<br>Simon Pleace, <i>Kent County</i><br><i>Council</i> |
| 15:55                 | Close/End of Meeting                  | 5 mins  | Christine McInnes, <i>Kent</i><br><i>County Council</i>                            |